Een Woning- en Projectinrichtingbedrijf uit Lelystad

Van ondervloer tot schoonloopmatten bij Boertien

De keuze van uw vloerbedekking legt de basis in uw woon- of kantoorruimte. Creëer een warme en excellente sfeer met de juiste aankleding. Vervang uw interieur of geef het een tweede kans met Boertien Woning- en Projectinrichting. Uw interieur: snel weer (als) nieuw.

Wij werken met Forbo, Bonaparte, Desso, Gerflor, Storax en Sunway

Voorwerk

We verwijderen bestaande vloerbedekking en voeren het af. Om nieuwe vloerbedekking te leggen, is het belangrijk dat we de ondergrond indien nodig goed voorstrijken en egaliseren. Hierdoor wordt de vloer vlakker en mooier, maar het verlengt uiteraard ook de levensduur van de bekleding die daarop is aangebracht. Dit geldt voor alle soorten vloerbedekking: voor harde en zachte vloerbedekking.

Een marmoleum of pvc vloer leeft met u mee

Ondervloer

De kleur en het materiaal van uw nieuwe vloerbedekking is belangrijk, maar duurzame pracht begint al bij het ondertapijt. Afhankelijk van uw keuze in vloerbedekking, geven we advies. Boertien levert verschillende soorten ondervloeren speciaal voor tapijt en hout. Thermofelt isoleert temperatuur en geluid. Jumpax is een droge egalisatie die direct bescherming biedt aan houten draagvloeren. Laat u adviseren in Lelystad door Boertien.

Boertien werkt in Flevoland en omgeving aan prachtige huiskamers

Harde vloeren

Geef uw ruimte een robuuste of elegante uitstraling met de harde vloeren van Boertien Woning- en Projectinrichting. Geef uw thuis de houtlook van PVC, laminaat of vinyl. Of kies voor de praktische vloeren van linoleum, rubber of gietvloeren. Wij komen graag bij u langs met stalenboeken om u de verschillende materialen en kleuren te laten zien en voelen. Kies de vloer die bij u past.

Boertien werkt in Flevoland en omgeving aan prachtige huiskamers

Zachte vloeren

De vloerbedekkingen van Boertien ogen niet alleen fantastisch, maar blinken ook uit in kwaliteit. Combineer verschillende kleuren met tapijttegels. Of bekleed uw ruimte met verschillende soorten vloerbedekking. Vermijd vlekken op uw vloer met schoonloopmatten of deurmatten. Bedekking voor uw vloer vindt u werkelijk waar in alle soorten en maten.

Gordijnen creƫren sfeer in de huiskamer. Boertien maakt ze op maat en hangt ze strak voor u op

Raambekleding

Raambekleding is sfeerbepalend in uw woonruimte. U wilt toch ook functioneel design voor uw ramen? Houd ongewenst bezoek van muggen en vliegen tegen met horren. Weer de zon met rolgordijnen, plisségordijnen, horizontale jaloezieën, (vouw) gordijnen of vitrages. Laat u adviseren door Boertien Woning- en Projectinrichting in Lelystad. Goede bescherming tegen de zon én een oplossing voor meer privacy.