Gietvloeren zijn gemakkelijk schoon te houden. Boertien Woning- en Projectinrichting legt ze voor u aan

Een strakke vloer voor elk gebruik

Naadloze vloeren laten gieten door M.C. Boertien in Lelystad

Gietvloeren zijn anno 2017 helemaal in de mode. Niet gek ook, want ze zijn bij uitstek onderhoudsvriendelijk en bestand tegen intensief gebruik. Door de gladde, naadloze structuur, trekt u deze vloer met de zeem gemakkelijk in 1 keer droog. Een hygiënische oplossing voor alle badkamers en gymzalen. Kiest u graag voor duurzaam? Laat uw vloer dan gieten door Boertien Woning- en Projectinrichting.

Wij werken met Forbo, Bonaparte, Desso, Gerflor, Storax en Sunway

Een prachtige vloer van Boertien Woning- en Projectinrichting

Een utiliteitsgebouw kan soms een vernieuwing gebruiken. De gietvloer is een prachtige oplossing om uw vloer een moderne maar stijlvolle uitstraling te geven. Boertien Woning- en Projectinrichting giet deze vloer zowel over oude betegeling als over nieuwe cementdekvloeren. Beide zien er direct strak uit en geven uw verblijf de sfeer die het verdient.

Sterk, hygiënisch en stijlvol
Een gouden oplossing voor plekken met intensief watergebruik zoals een douche of een toilet. Het mooie van gietvloeren is dat ze zo eenvoudig schoon te houden zijn. Schimmels en bacteriën hechten zich bijvoorbeeld moeilijk aan dit gladde oppervlak. Vegen is daarom meestal al genoeg. Ideaal voor scholen, gymzalen en zwembaden.

Een Woning- en Projectinrichtingbedrijf uit Lelystad

Leverbaar in diverse kleuren

Boertien Woning- en Projectinrichting biedt gietvloeren in alle RAL-kleuren. Voor een alternatief effect is het ook mogelijk kleursnippers in diverse kleuren te bestellen.