Gordijnen creëren sfeer in de huiskamer. Boertien maakt ze op maat en hangt ze strak voor u op

Sfeer in uw vertrek met het juiste gordijn

De gordijnen die het beste bij u passen op maat gemaakt

De keuze van de gordijnen is bepalend voor de sfeer in uw huis. Donkere gordijnen weren de zon effectief, maar maken de ruimte ook zwaarder. Dat kan heel mooi zijn. Lichte gordijnen zijn over het algemeen sierlijker, maar ze laten ook meer zon door. Dat geldt nog meer voor vitrage.

Boertien werkt in Flevoland en omgeving aan prachtige huiskamers

Klassiek of modern? Uw keuze.

Boertien Woning- en Interieurinrichting adviseert u graag, maar uiteindelijk is de keuze natuurlijk aan u. Als u dat wilt komen we bij u langs met stofsamples. Kiest u een type gordijn, vitrage of inbetween, dan meten we meteen uw ramen op. We maken de stof op maat en plannen een moment voor de installatie. U kunt bij ons ook roedes of rails kiezen.

Een Woning- en Projectinrichtingbedrijf uit Lelystad

Artimo en andere merken

Wij leveren zowel aan bedrijven als particulieren. De wet stelt in het kader van de brandveiligheid in sommige gevallen strenge eisen aan gordijnen. Artimo is het merk bij uitstek dat brandvertragende gordijnen op de markt brengt. Wij leveren deze gordijnen op maat, en hangen ze op bij klanten in heel Flevoland en daarbuiten.

Ook certificaten voor particulier gebruik
Zijn de gordijnen bestemd voor uw woning? Ook dan kan het fijn zijn om een brandcertificaat te hebben, zeker voor bedrijven en instellingen.