Een marmoleum of pvc vloer leeft met u mee

Zorgeloos gebruik van een duurzame vloer

Marmoleum en pvc: slijtvaste oplossingen voor bedrijven

Met name bij grotere oppervlakken die intensief worden gebruikt, zoals voor bedrijven, is marmoleum een uitstekend, duurzaam product. Boertien Woning- en Projectoplossingen voert het gehele traject voor u uit, van opmeten tot afwerking. Er zijn diverse patronen mogelijk, zoals een lattenstructuur of een meer organisch, gevlekt patroon.

Marmoleum is een sterk materiaal voor intensief gebruik

Vraag Boertien om advies

Marmoleum of pvc is de juiste keuze als u een vloer zoekt voor een ruimte met zeer intensief gebruik. Verschuift u regelmatig zware objecten, of verwacht u veel betreding van de vloer, zoals dat in een school of kantoorgebouw voorkomt? Dan zijn marmoleum en pvc betaalbare en duurzame oplossingen. Laat u adviseren over welk materiaal voor u het beste is.

Wij leggen deze vloeren met regelmaat
Marmoleum en pvc bewijzen hun waarde al tientallen jaren. Klanten bestellen deze vloeren daarom nog steeds regelmatig. Wij leggen deze materialen zowel in banen als in stroken. Ook leggen we afwijkende vloerpatronen.

Heeft u een vraag?

Een Woning- en Projectinrichtingbedrijf uit Lelystad

U heeft nog een oude vloer?

Het is belangrijk voor de effenheid van uw nieuwe vloer dat de oude vloer zorgvuldig wordt verwijderd. Indien nodig brengen wij onze sloopmachines mee om de oude vloeren volledig af te voeren. Dan egaliseren we de ondervloer, zodat we de vloerbedekking weer mooi strak aan kunnen brengen. Het geheel laten we veegschoon achter. Overweegt u gebruik te maken van deze service?