Met een goed gevoel de trap op? Laat uw trapbekleding leggen door Boertien

Ondersteun het karakter van uw trap

Volledige trapbekleding op maat in Flevoland en omstreken

Er zijn vele manieren om de trap te bekleden. De meeste mensen denken direct aan tapijt. Maar ook marmoleum, vinyl, pvc en rubber behoren tot de mogelijkheden. Boertien Woning- en Projectinrichting installeert ze compleet met trapneuzen of profielen tegen het uitglijden.

Boertien werkt in Flevoland en omgeving aan prachtige huiskamers

Sfeer en karakter voor uw trap

Boertien Woning- en Projectinrichting adviseert bedrijven en particulieren in Flevoland en omstreken over de juiste trapbekleding voor het beoogde gebruik. Sfeer is belangrijk, maar duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid hebben ook prioriteit. Woont u in een mooi pand met hoge trappen? Dan is een tapijt een goed idee. Gaat het om een school of een bedrijf? Vinyl, pvc en rubber zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Boertien Woning- en Projectinrichting maakt het voor u op maat en installeert het door heel Flevoland.

Een Woning- en Projectinrichtingbedrijf uit Lelystad

Een veilige trap voor iedereen

Of u nu kleine kinderen heeft, zelf al een dagje ouder wordt, of uw werknemers een veilige werkplek wilt bieden, een trapneus of trapmat is altijd een goede keuze. Grip op de trap is nu eenmaal belangrijk. Boertien Woning- en Projectinrichting biedt daarvoor diverse oplossingen. Dit maakt ook de keuze voor een materiaal als vinyl, pvc of rubber als trapbekleding haalbaar.